Medium Amanda weet wat jouw toekomst gaat brengen
Medium Amanda voorspelt heel nauwkeurig jouw toekomst

Privacy Statement

Deze website wordt geëxploiteerd door “Medium-Amanda” hierna gerefereerd als “Bedrijf”. De internetgebruiker registreert zich op de website door het invullen van het bestelformulier voor het gratis welkomstaanbod. De klant word hier aangeduid als “Gebruiker”.

Bedrijf besteedt de grootste zorg aan privacy en de bescherming van persoonsgegevens van Gebruikers. De diensten worden uiterst zorgvuldig beveiligd om veiligheid te garanderen en heeft passende en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Bedrijf houdt zich zorgvuldig aan de Wet Bescherming persoonsgegevens.

Inzameling gegevens

Gegevens van de Gebruiker worden verzameld ter behoeve van de dienst die Bedrijf verstrekt en om overtredingen op te sporen voor de waarborging van de algemene voorwaarden en voor andere zaken die bedrijf noodzakelijk acht, Dit zijn gegevens zoals naam, geboortedatum, geslacht etc. Deze gegevens komen ter verantwoordelijkheid van Bedrijf te vervallen.

Gebruik van de ingezamelde gegevens

De gegevens die zijn ingezameld worden voornamelijk gebruikt ter verbetering van de service. In de volgende gevallen wordt het ook gebruikt voor andere doeleinden:

  • Gebruiker schrijft zich automatisch in voor een nieuwsbrief.
  • Statistieken van Gebruiker kunnen geanalyseerd worden voor marketingdoeleinden zoals het bijhouden van de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site.

 

Gegevensverstrekking aan derden

Deze gegevens worden nimmer verstrekt aan derden zonder de expliciete toestemming van Gebruiker. Voor de uitschrijving van het partneraanbod, zal de Gebruiker de afmeldlink in de mail van de partners van Bedrijf gebruiken. Bedrijf gebruikt uitgebreide veiligheidsprocedures om bescherming van de gegevens te waarborgen, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de gegevens.

Cookies

Bedrijf maakt gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig bestand om de Gebruiker te identificeren en daarmee de toegang tot de site te vergemakkelijken. Coockies zullen op de harde schijf van de computer opgeslagen worden en dient ter verbetering van de service die Bedrijf biedt. Deze coockies kunnen handmatig door Gebruiker uitgeschakeld worden.

Google Analytics

Google Analytics kan bepaalde niet- persoonsgebonden gegevens verzamelen van de Gebruiker voor statistische doeleinden. Met name brower versies, het type besturingssysteem en het IP- adres van de gebruikte computer.

Gebruiker zal Bedrijf vrijwaren van alle vorderingen van derden op basis van de stelling dat door Bedrijf verwerkte gegevens, het verwerken van gegevens en/of het resultaat van die verwerking in strijd zijn met het geldende recht door inschrijving.

Bedrijf behoudt zicht het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement.FAQ     Privacy statement     Contact
Algemene voorwaarden    


Geef een geldig e-mailadres op.

Verberg Geef uw wachtwoord op.

Wachtwoord vergeten?

Geef een gebruikersnaam op.

Geef een geldig e-mailadres op.

Verberg Geef een wachtwoord op.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in. Wij sturen een e-mail met een resetlink.

Vul een geldig e-mailadres in.

Terug naar login

Sluiten